Vektbærende MR for MSK diagnostikk

 • Pasienten kan undersøkes under naturlig belastning
 • Vektbærende og variable posisjoner gjør det mulig å gi en mer presis diagnose
 • Avslører det MR bilder ikke viser når pasienter ligger horisontalt.

Bekreft og bestill

Leasing

98000,- / mnd ekskl mva

Forsikring

Apparatet er forsikret vederlagsfritt i en måned. Forsikringen dekker brann, tyveri og eventuelle skader. Etter en måned kan du tegne egen forsikring eller fortsette gjennom vår forsikringspartner. Apparatet må være forsikret i hele leasingperioden.

Levering

Leveringstid: 2-3 dager

Produktbeskrivelse Esaote G-scan Brio eXP.

Vektbærende MR: Undersøk pasienten under naturlig belastning

G-scan Brio: legger vekt på diagnosen din

G-scan Brio tilbyr en revolusjonerende vektbærende MR som øker diagnostisk nøyaktighet og kvalitet for muskuloskeletale applikasjoner. Med erfaring fra første generasjons G-scan-systemer har Esaote utviklet G-scan Brio, et innovativt, vektbærende MR-system med et nytt utseende, ny ergonomi og med nye teknikker. Over 170 sykehus-og sportsklinikker i bl.a. USA, Tyskland, Danmark, Italia, Korea, Australia m.v anvender daglig G-scan.

Flere detaljer, bedre nøyaktighet, økt tillit

Esaote’s nye G-scan Brio er et vektbærende MR-system som gjør det mulig å studere alle leddene og ryggraden, enten i en klinostatisk (horisontal) eller ortostatisk (tyngdebærende) posisjon fordi både magneten og pasienten kan rotere fritt fra 0 til 90 grader. Takket være G-scan Brios innovative design kan pasientene skannes i en vektbærende posisjon for å lette MSK-diagnosen for de patologiene som kan endres på bakgrunn av kroppsstilling og posisjon, som hofte og ryggsmerter.

G-scan Brio avslører det MR bilder ikke viser når pasienter ligger horisontalt

Mange symptomer og patologier fremkommer eller blir bedre synlige når pasientene er i en vektbærende posisjon.Konvensjonell MR kan gå glipp av patologien knyttet til visse symptomer, men G-scan Brio gir deg et nytt synspunkt, slik at du kan diagnostisere nøyaktige MSK-patologier påvirket av vektbærende posisjoner.

Unik mulighet til å skanne ryggraden i fleksjon eller forlengelse.

G-scan Brio, et vendepunkt i MR-bildebehandling

G-scan Brio er spesielt designet for alle muskuloskeletale applikasjoner. Det åpne designet med mulighet til å vinkle platformen er en ny og innovativ måte å gjøre MR på, hvor pasientens stilling blir en integrert del av utfallet av undersøkelsen. G-scan Brio gir god pasientkomfort og leverer det siste innen kvalitet på bilder og sekvenser. Det er mulig å avbilde og klart vise ustabilitet som følge av at en virvel har sklidd ut eller en posisjonsavhengig skiveprolaps som enten kan være vanskelig når den avbildes i ryggleie. Det er mulig å få til en mer detaljert undersøkelse av spinalkanalen og nerve utganger mens pasientene er i arbeidsposisjoner. Disse kan ha en normal bredde i liggende stilling, mens de kan bli patologisk smalere ved fleksjon eller overstrekk i ryggraden.

 

G-scan Brio, dedikert til MSK MR

G-scan Brio har avanserte funksjoner og kapasiteter som:

 • Imponerende bildekvalitet
 • Åpen og roterende gantry med permanentmagnet
 • Vektbærende: pasientens stilling blir en integrert del av undersøkelsens utfall
 • Optimalisert ergonomisk pasientseng for enkel plassering og god komfort under undersøkelsen
 • Flere diagnostiske muligheter: Siden tyngdekraften sørger for biomekaniske endringer i anatomien, gjør MR undersøkelse i en naturlig, vektbærende stilling deg i stand til å tilegne deg viktig tilleggsinformasjon i forhold til tradisjonell MR
 • Komplett sett med sekvenser inkludert turbosekvenser, stabil tilegning og X-Bone. G-scan Brio leveres med et stort sett av spesialiserte sekvenser som passer for alle MSK-bildebehandlingskrav
 • Brukerdefinerte sekvenser og tilpassede undersøkelsesprotokoller
 • Multi Planar Scout
 • Fjernstyrt service egenskap
 • eXP-teknologi: for raskere og bedre MR-bildebehandling

 

“As a result, image quality on the Esaote MRI systems is now exceptional, thus substantially narrowing the gap between low-field and more costly high-field MRI systems.”

- Radiolog Richard Rolfes, Klinikkleder Ohio State University,

Dokumenter

 • Driftsgaranti.

  Vi svarer innen 1 time. Dersom du trenger låneutstyr leverer vi innen 24 timer.

 • Markedets beste opplæring og oppfølging.

  Dyptgående kompetanse fra vårt helsepersonell, sørger for at du får hjelp når du trenger det.

 • Høy ytelse og kvalitet.

  Markedsledende produkter med høy kvalitet

Hva mener noen kunder om G-scan.

Esaote G-scan anvendes på mange større universitetssykehus, men også på privatklinikker.

Video om bruksområder.

Q-Spine er et støtteverktøy for visualisering og kvantifisering av relative biomekaniske endringer i ryggraden som sammenligner vektbærende og liggende MR-undersøkelse.

Den riktige spolen for den riktige undersøkelsen.

G-scan Brio inkluderer et komplett sett med mottaksspoler som er spesielt utviklet for MSK-bildebehandling, noe som garanterer svært høy følsomhet og pasientkomfort. Dedikerte MSK-spoler, totalt 10 forskjellige spoler rettet mot alle anatomiske områder

Enkel posisjonering.

Den utmerkede ergonomien og unike egenskapene til G-scan Brio gir fordeler for både brukere og pasienter. Enkel pasientposisjonering med optimalisert pasientbenk. Enkelt å justere benk for bruker. Sanntids MR-bilder. Ved hjelp av raske sekvenser vil berøringsskjermbildet på gantryen vise MR-bildet i sanntid for å sikre rask og nøyaktig posisjonering. Høy pasient komfort under undersøkelsen

Økonomisk.

G-scan tilbyr MSK-ytelse til en mye mer konkurransedyktig pris enn standard full-body MR-systemer. G-scan Brio er ikke bare et unikt klinisk og diagnostisk system, det er en optimal investering for en privat klinikk eller sykehus, grunnet dens lave kostnad og at terskelen er for å komme igang med denne type undersøkelser.

Installasjon av G-scan.

Som alle Esaote MR-systemer, er G-scan Brio en "ett rom" MR system. Hele systemet, magnet, elektronikk og konsoll kan installeres i et enkeltrom på bare 23 m2. G-scan Brio benytter en optimal permanentmagnet slik at ingen kryogener og ingen kompliserte kjølesystemer kreves Patentert, lett paviljong-stil RF-skjerming kan installeres uten ytterligere konstruksjon Romhøyde: Minimum 2,80 m. Anbefalt 3,30 m

Kliniske bilder.

Tilvalg prober og annet tilbehør

 • L4-15

  L4-15 er en premium lineærprobe med frekvensområde fra 15-4 Mhz En fantastisk multifrekvent probe som gir uovertruffen bildekvalitet i overflaten og på dypere strukturer, enten du skanner er finger, skulder, albue, ankel eller hofte.  Her får du premium bildekvalitet innen et stort frekvensområde. Kraftig forbedret sensitivitet på power- og fargedoppler med frekvenser på 4,2Mhz, 4.5,  5,0Mhz,  5.6Mhz,  6,3Mhz,  7,1Mhz,  8.3Mhz og 10Mhz. Anbefales som din nye lineærprobe. Proben er svært ergonomisk utformet og balansen i proben gjør at den sitter perfekt i hånden. Dette gir deg en veldig god stabilitet under dynamisk undersøkelse samt under statisk undersøkelse. Fotavtrykk 55mm.
 • C 1-8

  C1-8 er vår nyeste premium konveksprobe basert på Single Crystal teknologi. Proben har frekvensområde 8-1MHz. Den ultimate abdominale proben som gir veldig gode bilder på strukturer ned til 44cm. Den lave frekvensen gjør at du får gode bilder og god oversikt ved større dybder.  Power- og fargedoppler med frekvenser på 1,9, 2,3, 2,8, 2.9 og 3,1MHz. Fotavtrykk 65mm. Field of View 7-105 grader.
 • L3-11

  L3-11 en en ny lineærprobe med frekvensområde 11-3MHz. Beregnet for vaskurlære undersøkelser og MSK.  For optimal fremstilling av kar. CFM Frekvenser 2,5MHz, 3,3MHz, 5MHz og 6,3MHz.Går dypt til 17,6cm. Fotavtrykk 55mm. Field of View 5-54 grader
 • LH18-4

  Hockeystick probe med frekvensområde fra 18-4Mhz. Proben gir godt bilde i overflaten, er lett å bruke på fingre og andre små ledd. Det ergonomiske designet muligjør injeksjoner og visualisering der man tidligere ikke har kommet til. CFM frekvenser er 8,3MHz, 10,0MHz, 12,5MHz og 16,7MHz. Fotavtrykk 32mm.  Max dybde 102mm
 • SP2430

  SP2430 4-14Mhz phased array probe for hjerteskanning og transkraniale skanninger.
 • L8-24

  L8-24 er en premium høyfrekvent lineærprobe med frekvensområde 24-8MHz. Dette er proben for deg som jobber mye i overflaten. Fotavtrykk 44 mm. Max dybde: 102mm. Proben gir ekstremt detaljerte fremstillinger av mikroskopiske strukturer i overflaten. Power- og fargedoppler med frekvenser på 6,3, 7,1, 8,3, 10,0, 12,5 og 16,7MHz. Field of View: 4-36 grader.
 • SE3133

  SE3133 er en transvaginalprobe med frekevnsområde 9-3 Mhz for OB/GYN undersøkelser.
 • SB2C41

  SB2C41 er en 3D/4D volumprobe med frekvensområde 8-1MHz.  Den lave frekvensen gjør at du får gode bilder og god oversikt ved større dybder. Veldig god probe til "babyface» fremstillinger. Power- og fargedoppler med frekvenser på 1,6, 2,2, 2,8 og 3,3MHz

Spesifikasjoner

Leveres som standard med

 • Imponerende MSK bildekvalitet
 • Åpen og roterende gantry med permanent magnet
 • Vektbærende: pasientens stilling blir en integrert del av undersøkelsens utfall
 • Multi Planar Scout
 • Lavt strømforbruk: kun 2,8 VA ved bruk, bare 0,4 kW på standby

Ergonomi

 • Åpen MR som er pasientvennlig.
 • Kan installeres i vanlig kontor på 23 kvm
 • Kan integreres med skybasert rapporteringstjeneste
 • Brøkdel av vanlig MR kost både i innkjøp og i drift
 • Total vekt: 7,9 tonn

Relaterte produkter.

Kontakt oss

Ultralydkurs.

Anestesi grunnkurs Del 2. 29/5 2024, kl. 17:30-20:30

29.05.2024

Anestesi Grunnkurs


Vi inviterer til anestesi grunnkurs Del 2 og presentasjon av moderne nye apparater som forenkler og forbedrer anestesi på smådyr. Kurset holdes av Professor Andreas Haga, og tar sikte på å inspirere og være nyttig for alle i klinisk smådyrpraksis.
Vi vil vise deg hvordan gjennomfører en prosedyre og gevinstene med moderne apparater. Kurset passer for nybegynnere og for de med noe erfaring i anestesi.

 

Basic 1. Ultralyd kurs 10 Juni kl. 1730-1930

10.06.2024

Ultralydkurs Basic 1

Ultralyd Basic 1  er rettet mot deltakere som har ingen eller lite erfaring i bruk av ultralyd. Kurset er tenkt som et innføringskurs. Kurset har fokus på hvilke fordeler Ultralyd tilfører din klinikk, lære bruken av ultralydapparatet, og hvordan du enklest mulig kommer igang. Du får rik anledning til å prøve apparater i forskjellige kvaliteter. Alt fra enkle håndholdte til avanserte store apparater. 

Basic 1. Ultralyd kurs 22 Mai kl. 1730-1930

22.05.2024

Ultralydkurs Basic 1

Ultralyd Basic 1  er rettet mot deltakere som har ingen eller lite erfaring i bruk av ultralyd. Kurset er tenkt som et innføringskurs. Kurset har fokus på hvilke fordeler Ultralyd tilfører din klinikk, lære bruken av ultralydapparatet, og hvordan du enklest mulig kommer igang. Du får rik anledning til å prøve apparater i forskjellige kvaliteter. Alt fra enkle håndholdte til avanserte store apparater. 

Se flere ulralydkurs