MindVet er en dedikert nettside for veterinærprodukter. MindVet er del av Adcare AS. Vi har kontorer på Høvik i Bærum og er forhandler for verdensledende merkevarer fra bl.a. Mindray Animal, Comen AnimalCare mv. Vi tilbyr komplette produktløsninger innen bildediagnostikk, anestesi, monitorering, operasjonsbord, lamper, taksøyler og forbruksmateriell. Vi lagerfører alle varer i Norge og har 10 produktspesialister med helsefaglig bakgrunn.

Å gjøre en forskjell

Når du velger MindVet som samarbeidspartner, får du ikke bare produkter av  høyeste kvalitet: du får også en holdning. En holdning som sier at vi skal representere en positiv  forskjell for kundene våre. Dette gjør vi ved å kun tilby produkter og løsninger som representerer en  genuin forbedring innen sitt felt. Vi gjør det ved å ved å være best i klassen på oppfølging og support. Og vi gjør det ved å skape økt effektivitet og lønnsomhet for kundene våre.

MindVet er en kvalitetsleverandør av medisinsk utstyr for veterinærklinikker. Kundene våre spenner fra større dyrehospital til små smådyrsklinikker, som alle har til felles at de er kresne, kravstore og opptatt av å gjøre en best mulig jobb. Akkurat som oss.

Vi er med deg, hele veien

Et kjøp er ikke ferdig når produktet er levert. Det er da det begynner. Når du velger utstyr fra MindVet, får du opplæring og tett oppfølging av våre erfarne konsulenter som alle har helsefaglig  utdanning. De har spesialistkompetanse og sørger for at du opplever den positive  forskjellen fra dag én.

En viktig milepæl er nådd!

I starten av 2024 mottok vi det synlige beviset på vår innsats for miljøetSom godkjent Miljøfyrtårn-bedrift har vi tatt viktige steg på veien mot en grønn og bærekraftig fremtid.  Nå skal vi fortsette å jobbe med oppnå grønnere innkjøp, lavere energiforbruk, smartere transport, mindre avfall, og bedre arbeidsmiljø.  

Vil du vite mer om Miljøfyrtårn?Besøk www.miljofyrtarn.no