Er du nysgjerrig på hva ultralyd kan gjøre for deg? Ønsker du å lære mer om Anestesi eller Cytologi? Meld deg på et kurs, så får du en god introduksjon. MindVet samarbeider med en rekke arrangører av kurs innen ultralyd, kirurgiske teknikker, anestesi mv. Vi støtter med apparatur og med helsefaglig personell. Vi samarbeider bl.a. med; NMBU, Veterinærforeningen, VetVidere og flere andre. Følg oss på Facebook og Instagram for nye kurs.

Anestesi grunnkurs Del 2. 29/5 2024, kl. 17:30-20:30

29.05.2024

Anestesi Grunnkurs


Vi inviterer til anestesi grunnkurs Del 2 og presentasjon av moderne nye apparater som forenkler og forbedrer anestesi på smådyr. Kurset holdes av Professor Andreas Haga, og tar sikte på å inspirere og være nyttig for alle i klinisk smådyrpraksis.
Vi vil vise deg hvordan gjennomfører en prosedyre og gevinstene med moderne apparater. Kurset passer for nybegynnere og for de med noe erfaring i anestesi.

 

Basic 1. Ultralyd kurs 10 Juni kl. 1730-1930

10.06.2024

Ultralydkurs Basic 1

Ultralyd Basic 1  er rettet mot deltakere som har ingen eller lite erfaring i bruk av ultralyd. Kurset er tenkt som et innføringskurs. Kurset har fokus på hvilke fordeler Ultralyd tilfører din klinikk, lære bruken av ultralydapparatet, og hvordan du enklest mulig kommer igang. Du får rik anledning til å prøve apparater i forskjellige kvaliteter. Alt fra enkle håndholdte til avanserte store apparater. 

Kontakt oss