Premium brukeropplevelse og høy bildekvalitet

 • Premium bildekvalitet og brukervennlighet dedikert for veterinærer
 • ZONE Sonography® Technology ZST+
 • Opp til 4 timers skannetid på batteri
 • Auto oppstart på få sekunder
 • Markedets laveste lydnivå 26db

Leasing fra 7770,- / mnd Kjøpe istedet?
(0,- innskudd)
Estimert pris basert på 5 års kontrakt.

Informasjon om leasing

Bestill apparat

Produktbeskrivelse Mindray Vetus 9 Ultralydapparat for veterinær.

Nytt ultralydapparat for veterinærer fra Mindray.  Vetus 9, leverer premium brukeropplevelse og høy bildekvalitet.

Vetus 9 gir en helt ny opplevelse drevet frem av mange innovasjoner. Med Mindrays revolusjonerende ZONE Sonography® Technology+ (ZST+), har Vetus 9 avanserte egenskaper som gir en harmonisk balanse mellom bildeoppløsning og vevets strukturer. Med omfattende bruk av kunstig intelligens (AI) teknologi, forbedrer Vetus 9 produktiviteten og øker kvaliteten for sluttbrukere.

 

 • Driftsgaranti.

  Vi svarer innen 1 time. Dersom du trenger låneutstyr leverer vi innen 24 timer.

 • Markedets beste opplæring og oppfølging.

  Dyptgående kompetanse fra vårt helsepersonell, sørger for at du får hjelp når du trenger det.

 • Høy ytelse og kvalitet.

  Markedsledende produkter med høy kvalitet

Lansering Vetus 9.

Et nytt nivå innen Premium veterinær ultralyd

Tilvalg prober og annet tilbehør

 • C 11-3s Microkonvecs

  C 11-3s er vår Mikrokonvecsprobe fra Mindray for katter/hunder. Frekvensområde fra 13.2 - 2.6 Mhz.  Dybde opp til 24cm. Field of View 90 grader. Mikrokonveks probe for abdominale undersøkelser og basic hjerteundersøkelser. Premium oppløsning og god ergonomi.
 • SP5-1s

  SP5-1 er en 5 - 1 Mhz phased array probe for hjerteskanning. Synsfelt: 90 grader. Singlecrystal probe som gir mer balansert bildelysstyrke og forbedret visualisering av myokardvevslag.
 • P8-2s

  P8-2s er vår standard hjerteprobe fra Mindray. Frekvensområde fra 8 - 2 MHz. Anvendes for hjerte/transkranial ultralyd og er en imponerende god probe med penetrasjonsevne. CFM frekvenser 2.1 - 2.5 MHz. Fotavtrykk 25mm. Dybde 20cm. Field of view 90 grader. Egnet for dyr 5-40 kg.
 • P10-4s

  P10-4s er vår hjerteprobe fra Mindray med høyere frekvens. Frekvensområde fra 10 - 4 MHz. Anvendes for hjerte/transkranial ultralyd og er en imponerende god probe med penetrasjonsevne. Fotavtrykk 25mm. Dybde 10cm. Field of view 90 grader. Egnet for dyr under 15 kg.
 • SC6-1s Single Crystal Konvecs

  SC6-1s er den nyeste single crystal konveksproben fra Mindray med frekvensområde 6-1,2 MHz. SC6-1 har et bredere frekvensområde kombinert med single crystal teknologi. Single crystal teknologi øker probens evne til å penetrere vev kombinert med høyere frekvens gjør at du får sylskarpe bilder. Dette er den ultimate abdominale proben som gir enda bedre bilder på strukturer ned til 40 cm. SC6-1 har økt field of view til 74 grader som gir deg bedre oversikt. CFM frekvenser fra 2,2 - 3,3 MHz.
 • L20-5s

  L20-5s er en premium høyfrekvent lineærprobe med Combowave teknologi. Frekvensområde 23-6MHz. Dette er proben for deg som jobber mye i overflaten. Fotavtrykk 28,5 mm. Proben gir ekstremt detaljerte fremstillinger av mikroskopiske strukturer i overflaten. Power- og fargedoppler med frekvenser på 6,3, 7,1, 8,3, 10,0, 12,5 og 16,7MHz.
 • L13-3 Ns

  L13-3Ns er vår lineærprobe med frekvensområde fra 13-3 Mhz. Ultrawideband probe med "COMBOWAVE" teknologi som gir bedre bildekvalitet i overflaten og på dypere strukturer.  Her får du høy bildekvalitet innen et stort frekvensområde. Fotavtrykk 38mm. Dybde ned til 10cm. Forbedret sensitivitet på power- og fargedoppler. Field of View 100 grader.  Anbefales som din nye standard lineærprobe.

Spesifikasjoner

Relaterte produkter.

Kontakt oss

Ultralydkurs.

Anestesi grunnkurs Del 2. 8/2 2024, kl. 17:30-20:30

8.02.2024

Anestesi Grunnkurs


Vi inviterer til anestesi grunnkurs Del 1 og Del 2 og presentasjon av moderne nye apparater som forenkler og forbedrer anestesi på smådyr. Kurset holdes av Professor Andreas Haga, og tar sikte på å inspirere og være nyttig for alle i klinisk smådyrpraksis.
Vi vil vise deg hvordan gjennomfører en prosedyre og gevinstene med moderne apparater. Kurset passer for nybegynnere og for de med noe erfaring i anestesi.

 

Anestesi grunnkurs Del 1. 7/2 2024, kl. 17:30 – 20:30

7.02.2024

Anestesi Grunnkurs


Vi inviterer til anestesi grunnkurs Del 1 og Del 2 og presentasjon av moderne nye apparater som forenkler og forbedrer anestesi på smådyr.
Kurset holdes av Professor Andreas Haga, og tar sikte på å inspirere og være nyttig for alle i klinisk smådyrpraksis. Vi vil vise deg hvordan man gjennomfører en prosedyre og gevinstene med moderne apparater. Kurset passer for nybegynnere og for de med noe erfaring i anestesi.

 

Ultralyd Abdomen 13-14 april 2024

13.04.2024

Ultralydkurs Abdomen

Kurskvelden har som mål å gi en basiskunnskap rundt tolkning av funn ved de vanligste indikasjonene for en ultralydundersøkelse. Vi begynner med en teoretisk del som inkluderer kliniske eksempler, etterfulgt av en praktisk del hvor deltakerne deles i mindre grupper og trener på ultralydundersøkelser av organene som er i fokus for denne kvelden. 

Se flere ulralydkurs