Overlegen bildekvalitet i moderne robust design

 • Dedikert for hest og større dyr
 • Høyeste bildekvalitet med patentert ZST+ teknologi og HD Scope algoritme
 • Den mest robuste og funksjonelle ultralyd fra Mindray noensinne.
 • Komplett læringsbibloteket; "iScaneHelper" med bilder og projeksjoner
 • Opp til 8 timers batteritid
 • Raskere undersøkelser med "SMART" funksjoner
 • Lydløs og tar lite plass - Dedikert for veterinærmiljø

Leasing fra 4450,- / mnd Kjøpe istedet?
(0,- innskudd)
Estimert pris basert på 5 års kontrakt.

Informasjon om leasing

Bestill apparat

Veterinær

Alle Mindray maskiner leveres med norskt oppsett for veterinærpraksis inkludert; , Gyn/Ob, Urologi, Vaskulær, Hjerte, MSK, Anestesi, Kardio, m.v. Apparatene leveres komplett med all programvare inkludert ZST+, iScape View, iBeam, HD Scope, AutoIMT, iZoom, HDR Flow, Echo Boost, iTouch, iScanhelper,  Ineedle, wifi m.m. .  Lisensen er vederlagsfri og leveres med apparatet. Dicom inkludert

Produktbeskrivelse Mindray Vetus EQ Ultralydapparat.

Nye Mindray Vetus EQ er et moderne, brukervennlig og kraftig ultralydapparat i et kompakt design. Dedikert for deg som jobber med hester og reproduksjon, hjertesykdommer, senebetennelser og idrettsskader og abdominale undersøkelser. Apparatet starter på 1. sekund og veier kun 3 kg. Høyeste bildekvalitet med ZST+ teknologi utviklet av Zonare i USA. Stor high-definition 15,6″ skjerm og opp til 8 timers batteritid. Et komplett ultralydapparat for deg som arbeider med ultralyd i veterinærklinikk og spesielt om du vil ha et robust apparat som tåler en støyt.

Zonareteknologien innebærer mye raskere digital datahøsting fra ultralydproben og automatisk fokus i hele ultralydbildet. Det betyr at bildene dine hele tiden er i fokus og uten behov for å bruke fokuspunkter. Utrolig brukervennlig og gir bedre og raskere undersøkelser.

Apparatet har automatisk bildeoptimalisering og følgende teknologir for ekstremt god kvalitet på gråtonebilder; «Dynamic pixel focusing», «ZST+ Zone Sonography» , «Sound speed compensation», «HD Scope» prosessering, «Advanced Acoustic acquisition»«iBeam», «HR Flow»og «Pure inversion harmonic imaging» . Effekten av disse teknologiene er at artefaktene reduseres og at bilde blir skarpere.

Leveres med hypermoderne software-og hardware.   (HDMI, Wifi,  m.v). Apparatet kommer som standard med komplett program-og kalkulasjonspakke dedikert for hestepraksis inkludert; Generell, Abdomen, Reproduksjon, Hjerte og MSK.  Alle lisensene er inkludert som standard på apparatet.

 

Panoramic imaging og Dicom 3.0. Apparatet har nytt læringsbiblotek iScanhelper med eksempel projesjoner og bilder + video. Et fantastisk hjelpemiddel. Norske pre-innstillinger for alle  eksaminasjonsmoduser og lett anvendelige målinger til hver modus. Leveres med høydejusterbar tralle i høy kvalitet for fast tilkobling av inntil 3 prober.

Dedikerte presets for hest. MSK, Hjerte reproduksjon og abdomen. 

Standardisert arbeidsflyt gjør undersøkelsen mye raskere

L13-3Ns

Bredspektret lineærprobe.

P4-2s

Hjerteprobe med god penetrasjon

C5-1s

Konveks probe for abdomilae undersøkelser

6LE5Vs

Rektal probe for reproduksjons undersøkelser

 

Vetus EQ forenkler nøyaktige diagnoser med den ledende ZST+-plattformen samtidig som den støtter effektiv arbeidsflyt med brukervennlig berøringsskjerm. Ultralett hovedenhet og superlang batteritid på opp til 8 timer gir mulighet for bruk i ethvert mobilt klinisk miljø. Avanserte funksjoner og analyseverktøy kan integreres i din daglige rutine.

 

 

 • Driftsgaranti.

  Vi svarer innen 1 time. Dersom du trenger låneutstyr leverer vi innen 24 timer.

 • Markedets beste opplæring og oppfølging.

  Dyptgående kompetanse fra vårt helsepersonell, sørger for at du får hjelp når du trenger det.

 • Høy ytelse og kvalitet.

  Markedsledende produkter med høy kvalitet

Havforsknings-instituttet kjøper Vetus E7.

Havforskningsinstituttet er et av de største marine forskningsinstituttene i Europa med ca. 1100 ansatte. Hovedaktivitetene er forskning, rådgivning og overvåkning, for å legge grunnlaget for at samfunnet også i fremtiden skal kunne utnytte de store verdiene i havet på en bærekraftig måte. I konkurranse med mange selskaper, har de valgt MindVet som sin partner på Ultralyd. De velger oss fordi vi har lang erfaring med ultralyd innen aquakultur/veterinærskanning, og ikke minst gode apparater.

Tilvalg prober og annet tilbehør

 • L13-3 Ns

  L13-3Ns er vår lineærprobe med frekvensområde fra 13-3 Mhz. Ultrawideband probe med "COMBOWAVE" teknologi som gir bedre bildekvalitet i overflaten og på dypere strukturer.  Her får du høy bildekvalitet innen et stort frekvensområde. Fotavtrykk 38mm. Dybde ned til 10cm. Forbedret sensitivitet på power- og fargedoppler. Field of View 100 grader.  Anbefales som din nye standard lineærprobe.
 • C5-1s

  C5-1s, er den nyeste konveksproben fra Mindray med frekvensområde 6-1 MHz. C5-1s har et bredere frekvensområde og egner seg for abdominal scanning for større dyr.  Probens evne til å penetrere vev gjør at du får skarpe bilder. Dette er den ultimate abdominale proben som gir enda bedre bilder på strukturer ned til 40 cm. C5-1s har økt field of view til 72 grader som gir deg bedre oversikt. CFM frekvenser fra 2,2 - 3,3 MHz.
 • P4-2S

  P4-2s er vår nye hjerteprobe fra Mindray. Frekvensområde fra 4.5 - 1 MHz. Anvendes for hjerte/transkranial ultralyd og er en imponerende god probe med penetrasjonsevne. CFM frekvenser 2.1 - 2.5 MHz. Fotavtrykk 25mm. Dybde 30cm. Field of view 90 grader. Egnet for dyr over 40 kg
 • 6LE5VPs

  6LE5VPs Vet er en lineær transrektal probe fra Mindray.  Frekvensområde fra 8.5 -5  Mhz.  Høy oppløsning og god ergonometri.
 • C 11-3s Microkonvecs

  C 11-3s er vår Mikrokonvecsprobe fra Mindray for katter/hunder. Frekvensområde fra 13.2 - 2.6 Mhz.  Dybde opp til 24cm. Field of View 90 grader. Mikrokonveks probe for abdominale undersøkelser og basic hjerteundersøkelser. Premium oppløsning og god ergonomi.

Tilvalg lisenser

 • Mindray Vetus EQ lisens

  Mindray EQ leveres med oppsett dedikert for hest og store dyr. Dedikerte forhåndsinnstillinger tilpasset Abdomen, MSK, Hjerte og reproduksjon. Lisensen er vederlagsfri og leveres med apparatet.

Spesifikasjoner

Leveres som standard med

 • Pre-innstillinger på norsk for alle eksaminasjonsmoduser
 • IScanhelpER - Læringsbiblotek med bilder og projeksjoner
 • Software for abdomen, hjerte, urologi, vaskulært, msk, nerve, gyn/ob osv
 • HDR Flow, Echo Boost, iTouch,  Ineedle, wifi
 • Farge- og powerdoppler. Duplex og Triplex
 • ZST+, iScape View, iBeam, HD Scope, iZoom,
 • Utvidet kalkulasjonspakke for alle eksaminasjonsmoduser
 • Leveres med tralle og transportkoffert

Ergonomi

 • 3 SKJERMER: 15,6 medisinsk monitor, 12,3 touchskjerm + skjerm i front
 • Levert med multikonnektor for 2 eller 3 prober
 • Robust tralle med hyller
 • 2 stk USB og HDMI port for ekstern skjerm
 • Integrert batteri og SSD disk
 • Standby og oppstart på under 1 sekunder
 • Magnetisk strømkontakt
 • Smart reisekoffert

Relaterte produkter.

Kontakt oss

Ultralydkurs.

Anestesi grunnkurs Del 2. 29/5 2024, kl. 17:30-20:30

29.05.2024

Anestesi Grunnkurs


Vi inviterer til anestesi grunnkurs Del 2 og presentasjon av moderne nye apparater som forenkler og forbedrer anestesi på smådyr. Kurset holdes av Professor Andreas Haga, og tar sikte på å inspirere og være nyttig for alle i klinisk smådyrpraksis.
Vi vil vise deg hvordan gjennomfører en prosedyre og gevinstene med moderne apparater. Kurset passer for nybegynnere og for de med noe erfaring i anestesi.

 

Basic 1. Ultralyd kurs 10 Juni kl. 1730-1930

10.06.2024

Ultralydkurs Basic 1

Ultralyd Basic 1  er rettet mot deltakere som har ingen eller lite erfaring i bruk av ultralyd. Kurset er tenkt som et innføringskurs. Kurset har fokus på hvilke fordeler Ultralyd tilfører din klinikk, lære bruken av ultralydapparatet, og hvordan du enklest mulig kommer igang. Du får rik anledning til å prøve apparater i forskjellige kvaliteter. Alt fra enkle håndholdte til avanserte store apparater. 

Basic 1. Ultralyd kurs 22 Mai kl. 1730-1930

22.05.2024

Ultralydkurs Basic 1

Ultralyd Basic 1  er rettet mot deltakere som har ingen eller lite erfaring i bruk av ultralyd. Kurset er tenkt som et innføringskurs. Kurset har fokus på hvilke fordeler Ultralyd tilfører din klinikk, lære bruken av ultralydapparatet, og hvordan du enklest mulig kommer igang. Du får rik anledning til å prøve apparater i forskjellige kvaliteter. Alt fra enkle håndholdte til avanserte store apparater. 

Se flere ulralydkurs