Overlegen bildekvalitet i moderne robust design

 • Høyeste bildekvalitet med patentert ZST+ teknologi og HD Scope algoritme
 • Den mest robuste og funksjonelle ultralyd fra Mindray noensinne.
 • Hele bilde er i fokus - ingen fokuspunkter
 • Komplett læringsbibloteket; "iScaneHelper" med bilder og projeksjoner
 • Opp til 8 timers batteritid
 • Raskere undersøkelser med "SMART" funksjoner
 • Lydløs og tar lite plass - Dedikert for veterinærmiljø

Leasing fra 4050,- / mnd Kjøpe istedet?
(0,- innskudd)
Estimert pris basert på 5 års kontrakt.

Informasjon om leasing

Bestill apparat

Veterinær

Alle Mindray maskiner leveres med norskt oppsett for veterinærpraksis inkludert; , Gyn/Ob, Urologi, Vaskulær, Hjerte, MSK, Anestesi, Kardio, m.v. Apparatene leveres komplett med all programvare inkludert ZST+, iScape View, iBeam, HD Scope, AutoIMT, iZoom, HDR Flow, Echo Boost, iTouch, iScanhelper,  Ineedle, wifi m.m. .  Lisensen er vederlagsfri og leveres med apparatet. Dicom inkludert

Produktbeskrivelse Mindray Vetus E7 Ultralydapparat.

Nye Mindray Vetus E7 er et moderne, brukervennlig og kraftig ultralydapparat i et kompakt design. Starter på 1. sekund og veier kun 3 kg. Høyeste bildekvalitet med ZST+ teknologi utviklet av Zonare i USA. Stor high-definition 15,6″ skjerm og opp til 8 timers batteritid. Et komplett ultralydapparat for deg som arbeider med ultralyd i veterinærklinikk og spesielt om du vil ha et robust apparat som tåler en støyt.

Zonareteknologien innebærer mye raskere digital datahøsting fra ultralydproben og automatisk fokus i hele ultralydbildet. Det betyr at bildene dine hele tiden er i fokus og uten behov for å bruke fokuspunkter. Utrolig brukervennlig og gir bedre og raskere undersøkelser.

Apparatet har automatisk bildeoptimalisering og følgende teknologir for ekstremt god kvalitet på gråtonebilder; «Dynamic pixel focusing», «ZST+ Zone Sonography» , «Sound speed compensation», «HD Scope» prosessering, «Advanced Acoustic acquisition»«iBeam», «HR Flow»og «Pure inversion harmonic imaging» . Effekten av disse teknologiene er at artefaktene reduseres og at bilde blir skarpere.

Leveres med hypermoderne software-og hardware.   (HDMI, Wifi,  m.v). Apparatet kommer som standard med komplett program-og kalkulasjonspakke for veterinærpraksis inkludert; Generell, Abdomen, OB/Gyn, Uro, Hjerte, Kar, MSK, Lunge m.v.  Alle lisensene er inkludert som standard på apparatet.

 

Panoramic imaging og Dicom 3.0. Apparatet har nytt læringsbiblotek iScanhelper med eksempel projesjoner og bilder + video. Et fantastisk hjelpemiddel. Norske pre-innstillinger for alle  eksaminasjonsmoduser og lett anvendelige målinger til hver modus. Leveres med høydejusterbar tralle i høy kvalitet for fast tilkobling av inntil 3 prober.  Norske menyer og forhåndsinnstillinger.

 

Vetus E7 leveres normalt med 2 eller 3/4 prober;

C11-3s,  11-3 Mhz, Mikrokonvecs probe

L13-3Ns,  13-3 Mhz HD Lineær probe 38mm,  

L14-6Ns,  16-6 Mhz HD Lineær probe 38mm,  

C5-1  Mhz HD Kurvet (Abdominal) probe 

P4 – 2S  Mhz HD Phased array probe.(over 40kg)

P8 – 2S  Mhz HD Phased array probe.(5-40kg)

P10 – 2S  Mhz HD Phased array probe.(under 15 kg)

Vetus E7 forenkler nøyaktige diagnoser med den ledende ZST+-plattformen samtidig som den støtter effektiv arbeidsflyt med brukervennlig berøringsskjerm. Ultralett hovedenhet og superlang batteritid på opp til 8 timer gir mulighet for bruk i ethvert mobilt klinisk miljø. Avanserte funksjoner og analyseverktøy kan integreres i din daglige rutine.

 

 

 • Driftsgaranti.

  Vi svarer innen 1 time. Dersom du trenger låneutstyr leverer vi innen 24 timer.

 • Markedets beste opplæring og oppfølging.

  Dyptgående kompetanse fra vårt helsepersonell, sørger for at du får hjelp når du trenger det.

 • Høy ytelse og kvalitet.

  Markedsledende produkter med høy kvalitet

Havforsknings-instituttet kjøper Vetus E7.

Havforskningsinstituttet er et av de største marine forskningsinstituttene i Europa med ca. 1100 ansatte. Hovedaktivitetene er forskning, rådgivning og overvåkning, for å legge grunnlaget for at samfunnet også i fremtiden skal kunne utnytte de store verdiene i havet på en bærekraftig måte. I konkurranse med mange selskaper, har de valgt MindVet som sin partner på Ultralyd. De velger oss fordi vi har lang erfaring med ultralyd innen aquakultur/veterinærskanning, og ikke minst gode apparater.

Tilvalg prober og annet tilbehør

 • C 11-3s Microkonvecs

  C 11-3s er vår Mikrokonvecsprobe fra Mindray for katter/hunder. Frekvensområde fra 13.2 - 2.6 Mhz.  Dybde opp til 24cm. Field of View 90 grader. Mikrokonveks probe for abdominale undersøkelser og basic hjerteundersøkelser. Premium oppløsning og god ergonomi.
 • P8-2s

  P8-2s er vår standard hjerteprobe fra Mindray. Frekvensområde fra 8 - 2 MHz. Anvendes for hjerte/transkranial ultralyd og er en imponerende god probe med penetrasjonsevne. CFM frekvenser 2.1 - 2.5 MHz. Fotavtrykk 25mm. Dybde 20cm. Field of view 90 grader. Egnet for dyr 5-40 kg.
 • L13-3 Ns

  L13-3Ns er vår lineærprobe med frekvensområde fra 13-3 Mhz. Ultrawideband probe med "COMBOWAVE" teknologi som gir bedre bildekvalitet i overflaten og på dypere strukturer.  Her får du høy bildekvalitet innen et stort frekvensområde. Fotavtrykk 38mm. Dybde ned til 10cm. Forbedret sensitivitet på power- og fargedoppler. Field of View 100 grader.  Anbefales som din nye standard lineærprobe.
 • C5-1s

  C5-1s, er den nyeste konveksproben fra Mindray med frekvensområde 6-1 MHz. C5-1s har et bredere frekvensområde og egner seg for abdominal scanning for større dyr.  Probens evne til å penetrere vev gjør at du får skarpe bilder. Dette er den ultimate abdominale proben som gir enda bedre bilder på strukturer ned til 40 cm. C5-1s har økt field of view til 72 grader som gir deg bedre oversikt. CFM frekvenser fra 2,2 - 3,3 MHz.
 • P4-2S

  P4-2s er vår nye hjerteprobe fra Mindray. Frekvensområde fra 4.5 - 1 MHz. Anvendes for hjerte/transkranial ultralyd og er en imponerende god probe med penetrasjonsevne. CFM frekvenser 2.1 - 2.5 MHz. Fotavtrykk 25mm. Dybde 30cm. Field of view 90 grader. Egnet for dyr over 40 kg
 • P10-4s

  P10-4s er vår hjerteprobe fra Mindray med høyere frekvens. Frekvensområde fra 10 - 4 MHz. Anvendes for hjerte/transkranial ultralyd og er en imponerende god probe med penetrasjonsevne. Fotavtrykk 25mm. Dybde 10cm. Field of view 90 grader. Egnet for dyr under 15 kg.

Tilvalg lisenser

 • Mindray E7 lisens

  Alle Mindray apparater leveres med norsk oppsett dedikert for veterinærpraksis, Gyn/Ob, Urologi, Vaskulær, Hjerte, MSK, Anestesi, Kardio, EKG m.v. Apparatene leveres komplett med all programvare.  Lisensen er vederlagsfri og leveres med apparatet.

Spesifikasjoner

Leveres som standard med

 • Pre-innstillinger på norsk for alle eksaminasjonsmoduser
 • IScanhelpER - Læringsbiblotek med bilder og projeksjoner
 • Software for abdomen, hjerte, urologi, vaskulært, msk, nerve, gyn/ob osv
 • HDR Flow, Echo Boost, iTouch,  Ineedle, wifi
 • Farge- og powerdoppler. Duplex og Triplex
 • ZST+, iScape View, iBeam, HD Scope, iZoom,
 • Utvidet kalkulasjonspakke for alle eksaminasjonsmoduser
 • Leveres med tralle og transportkoffert

Ergonomi

 • 3 SKJERMER: 15,6 medisinsk monitor, 12,3 touchskjerm + skjerm i front
 • Levert med multikonnektor for 2 eller 3 prober
 • Robust tralle med hyller
 • 2 stk USB og HDMI port for ekstern skjerm
 • Integrert batteri og SSD disk
 • Standby og oppstart på under 1 sekunder
 • Magnetisk strømkontakt
 • Smart reisekoffert

Relaterte produkter.

Kontakt oss

Ultralydkurs.

Ultralyd Abdomen 13-14 april 2024

13.04.2024

Ultralydkurs Abdomen

Kurskvelden har som mål å gi en basiskunnskap rundt tolkning av funn ved de vanligste indikasjonene for en ultralydundersøkelse. Vi begynner med en teoretisk del som inkluderer kliniske eksempler, etterfulgt av en praktisk del hvor deltakerne deles i mindre grupper og trener på ultralydundersøkelser av organene som er i fokus for denne kvelden. 

Ultralyd Equine 9-10/2 2024, kl. 10:00-16:00

9.02.2024

Ultralydkurs Equine

Diagnostic Imaging.  Emergency & Critical Care.  Internal Medicine – Endocrinology, Haematology, Infectious Diseases, Parasitology & Oncology.  Neonatology

 

Ultralyd kardiologi Veterinær. 9. mars 2024,

9.03.2024

Ultralyd kardiologi

Kurskvelden har som mål å gi en basiskunnskap rundt tolkning av funn ved de vanligste indikasjonene for en ultralydundersøkelse. Vi begynner med en teoretisk del som inkluderer kliniske eksempler, etterfulgt av en praktisk del hvor deltakerne deles i mindre grupper og trener på ultralydundersøkelser av organene som er i fokus for denne kvelden.

Se flere ulralydkurs