Thulium hybridlaser for urologi/gynekologi

 • Kombinert bølgelengde Thulium 1910um og Diode 1470um
 • Superpresist kutt og god koagulasjon

Bekreft og bestill

Leasing

9950,- / mnd ekskl mva

Forsikring

Apparatet er forsikret vederlagsfritt i en måned. Forsikringen dekker brann, tyveri og eventuelle skader. Etter en måned kan du tegne egen forsikring eller fortsette gjennom vår forsikringspartner. Apparatet må være forsikret i hele leasingperioden.

Levering

Leveringstid: 2-3 dager

Produktbeskrivelse Opera Evo Thulium hybridlaser.

Opera EVO er en 40 watts hybridlaser med dobbel bølgelengde:  Thulium 1,9 μm og Diode 1,5 μm. Laseren er dedikert til minimal invasiv kirurgi for reseksjon, ablation og koagulering av bløtvev, spesielt egnet innen urologi/gynekologi.
Begge bølgelengder absorberes sterkt av vann (tilstede i alle vev), og gir en nesten konstant skjærings- / fordampningsvirkning under operasjonen og samtidig en meget effektiv hemostase. Penetrasjonsdybde kan stilles til 0,1 mm, men økes om ønskelig.
Laseren kan benyttes ved endoskopisk, laparoskopisk eller åpen kirurgi, ved hjelp av fleksible optiske fibre med diametre fra 200-1000 μm(rette eller sidefire). Bruksområder innen urologi er bl.a;  ikke muskelinvasiv blærecancer, peniscancer, stenoser, blærehalsinsisjon og cancer i øvre urinveier.

Dokumenter

 • Driftsgaranti.

  Vi svarer innen 1 time. Dersom du trenger låneutstyr leverer vi innen 24 timer.

 • Markedets beste opplæring og oppfølging.

  Dyptgående kompetanse fra vårt helsepersonell, sørger for at du får hjelp når du trenger det.

 • Høy ytelse og kvalitet.

  Markedsledende produkter med høy kvalitet

Effektiv koagulasjon.

Thulium,1.9μm og Diode 1.5μm bølgelengder absorberes sterkt av vannet. Thulium gir en mer overfladisk virkning (takket være den økende absorpsjonseffektiviteten). Den høye absorpsjonen av disse bølgelengdene i mykvevet, resulterer i en redusert penetrasjonsdybde, ett presist skjære / ablasjonseffekt og en effektiv hemostase av det berørte vevet.

Dobbel bølgelengde.

Emisjonen med bølgelengde Thulium 1,9 μm gir ett presist kutt og ablering, med minimal dybdeeffekt (0,1-0,2mm) Den 1,5μm Diodebølgelengden gir en dypere effekt, samtidig som den gir god kutting og ablasjonsytelse. Avhengig av situasjonen kan kirurgen velge mellom de to bølgelengdene, med mulighet for å sende dem samtidig for å oppnå en blandet effekt (for eksempel for å oppnå større koagulasjon).

Bruksområder.

Bruksområder innen urologi er bl.a. ikke muskelinvasiv blærecancer, blærehalsinsisjon, peniscancer, stenoser og cancer i øvre urinveier. Muligheten for å operere tilnærmet uten blødning er en av laserens sterkeste karakteristika.

En-Bloc reseksjon av Blæretumor.

Eksempel på en-bloc resesjon av blæretumor med Thuliumlaser innstilt på 35watt effekt og 800 micron laserfiber. Det anvendes ett standard resektoskop med arbeidselement tilpasset for laserfiber.

Godt utvalg fibre.

Laserenergien fra Opera EVO-enheten overføres med tynne optiske fibre. Basert på instrumentasjonen som brukes, kan kirurgen velge mellom forskjellige diametre på fiberen (200, 275, 365, 550, 800 og 1000).

Tverrfaglig.

Opera EVO er den ideelle kirurgiske laseren for å utføre snitt, reseksjon, ablasjon, fordampning, koagulasjon og bløtvevshemostase. I tillegg til urologi, kan denne laseren også brukes innen gastroenterologisk og thorax kirurgi, ENT, generell kirurgi, gynekologi, neurokirurgi og endovaskulær kirurgi.

Spesifikasjoner

Leveres som standard med

 • Lasertype: 1.9µm Thulium + 1.5µm Diode
 • Emmisions: Continuous, pulsed & single pulse modes
 • Power output: 0.5 – 40 W (30W@1.9µm + 10W@1.5µm)
 • Aiming Beam: 520 nm (green); adjustable < 5mW
 • Fibers: Wide range of flexible fibers (Øcore = 0.2 - 1 mm)

Ergonomi

 • Footswitch: Double footswitch
 • Dimensions:  49,5 x 63,6 cm x 38,3 cm
 • Weight: 40 kg
 • Electrical: 200-230Vac, 50/60Hz, 1.5kVA 240Vac, 50Hz, 1.5kVA

Relaterte produkter.

Kontakt oss

Ultralydkurs.

Ultralyd Abdomen 13-14 april 2024

13.04.2024

Ultralydkurs Abdomen

Kurskvelden har som mål å gi en basiskunnskap rundt tolkning av funn ved de vanligste indikasjonene for en ultralydundersøkelse. Vi begynner med en teoretisk del som inkluderer kliniske eksempler, etterfulgt av en praktisk del hvor deltakerne deles i mindre grupper og trener på ultralydundersøkelser av organene som er i fokus for denne kvelden. 

Ultralyd Equine 9-10/2 2024, kl. 10:00-16:00

9.02.2024

Ultralydkurs Equine

Diagnostic Imaging.  Emergency & Critical Care.  Internal Medicine – Endocrinology, Haematology, Infectious Diseases, Parasitology & Oncology.  Neonatology

 

Ultralyd kardiologi Veterinær. 9. mars 2024,

9.03.2024

Ultralyd kardiologi

Kurskvelden har som mål å gi en basiskunnskap rundt tolkning av funn ved de vanligste indikasjonene for en ultralydundersøkelse. Vi begynner med en teoretisk del som inkluderer kliniske eksempler, etterfulgt av en praktisk del hvor deltakerne deles i mindre grupper og trener på ultralydundersøkelser av organene som er i fokus for denne kvelden.

Se flere ulralydkurs